Välkommen till Svenska leonbergerklubben

 START  KLUBBINFO  UPPFöDNING  MEDLEM  LEONBERGER  HÄLSA  MENTALITET  UTSTÄLLNING  WORKING LEOS  LÄNKAR  

Redaktörens rader - Leonberger Nytt

 
2017-02-10

Arbetet med tidning nr 1 2017 går mot sitt slut. Nu återstår huvudsakligen intervjuer från 2016 års guldvinnare och någon enstaka artikel som inväntas till manusstopp 15 feb.
Det har varit väldigt roligt och mycket material har inkommit från er medlemmar, underbart! Visst material har även inkommit till kommande nummer.
Jag ser gärna att fler medlemmar skickar in bilder till redaktionen, som vi har möjlighet att plocka av under året. Det är även bra om vi får tillåtelse att använda bilderna i andra sammanhang för klubben, om det skulle bli aktuellt.

Planerade datum för klubbtidningen att landa i era brevlådor under 2017 är;
Nr 1 ca 29 mars
Nr 2 ca 26 juni
Nr 3 ca 26 sep
Nr 4 ca 13 dec

Pamela Abrahamsson
Redaktör LBnytt
lbnytt@live.se

 

 

2016-11-03

Hej!
Pamela heter jag och är er nya redaktör. Jag har precis klarat av min första vecka med tidningsprogrammet och har överlevt!
Tidningen är i stort sett färdig och har gått iväg för en första korrektur. Det återstår en del, plus lite finslipning. Julnumret är alltid lite extra bråttom då tryckeriet måste ha in tidningsfilen i tid för den ska hinna ut till er medlemmar innan jul.

Ett angenämt problem är att redaktionen fått in för mycket material denna gången! Allt kommer finnas med men jag har fått hoppa över några bilder som skickats in, för att kunna användas vid behov. 

Dock finns det områden som behöver förbättras. Våra arbetande leonberger skulle vara roligt att se mer av. Skriv några rader till kommande tidning om er sport! 
Arbetar ni med hundar? Skriv om en dag på jobbet! Har du och din hund en ovanlig utbildning? Berätta! 

Många bilder som inkommer är alldeles för små. Det krävs stooora bilder för att fungera i tryck, även om bilden i tidningen är liten. Många bilder blir även mörka i tryck och jag ljusar upp dem en hel del, det återstår att se om det krävs mer när tidningen väl kommit i lådan till mig.

Jag hoppas ni har överseende med mina brister inför detta numret. Ett stort tack till Angelica Klavbäck som gjort ett stort jobb i redaktionen.
//Pamela Abrahamsson

________________________________________________________________________________________________________

2016-05-18

Hej, nu är Nr 2 på gång och det saknas lite material till den, har ni något så skicka det till mig lbnytt@live.se
Dela med er av historier om er leonberger, bilder eller information om hundars hälsa mm. Sen hoppas jag ni dokumenterar era semestrar så vi får läsa om dem i höstnumret!
//Peter

2016-04-08

Inför sommarnumret skulle redaktionen vilja få in massor av bilder och berättelser om vad ni ar haft för er under våren. /Peter Sjölund


 

2015-12-08
 
Jag tar nu ledigt över Julen men återkommer till er som blir Guldvinnare 2015 så var beredda på att svara på några frågor i början av nästa år!
Jag vill tacka er som hjälpt till med tidningen i år, Åsa Hemberg, Birgitta Strömberg, Ann-Sofi Medin, Pamela Abrahamsson och alla ni som skrivit texter, skickat in material och bilder.
/Peter Sjölund

___________________________________________________________________
2015-04-16 inför tidning nr 2 2015

Hej!
Jag heter Peter Sjölund och är utsedd till redaktör för våran medlemstidning. Jag har en del reportage på gång men ser gärna att alla medlemmar skickar in tips, insändare eller bilder som vi kan använda till lbnytt@live.se

Jag vill även att aktivitetsombuden tänker på att lämna in sitt material i tid då det annars finns risk att det inte kommer med i tidningen.
Nästa manusstopp är 15/5

/Peter

 

Meny pil

LB Nytt - Redaktör
Klubbens Historia
Stadgar & Arbetsordning
Kontakt
Presentation - Styrelsen
Styrelseprotokoll
Klubbtidning
Viktigt SKK

tom tom tom
  Svenska Leonbergerklubben
Kontakta SLBK »

Medlemsbutik »
Bli medlem »

För uppfödare Avel
Avel »
Valphänvisning »
Hanhundslistan »
För besökare
Hitta valp »
Leonberger info »
Lokalombud »