Välkommen till Svenska leonbergerklubben

« slbk.com |   |  2017-05-21 HäSSLEHOLM |  2017-07-01 BORåS |  2017-09-03 SANDVIKEN/HöGBO |  START |

- Domare -

Mitt namn är Märta Brandts och jag har tillsammans med min mamma leonbergerkennel under prefixet Duvasgårdens. Leonberger har alltid varit en stor del av mitt liv, tidigt involverades jag i avelsarbetet och jag var på min första utställning när jag bara var 2 månader gammal. Många utställningsplatser har det blivit under årens lopp. Utställningsbiten blev en stor del av mitt fritidsintresse och jag tävlade aktivt juniorhandling, bland annat i England och Mexico. Idag är jag utbildad juniorhandlingsdomare och brinner för att ungdomar ska få möjligheten att få träna och tävla med sin hund.

Under många år var jag aktiv i leonbergerklubbens Avelsråd, även några år i styrelsen. Dessa år har givit mig en enorm kunskap men också ett stort socialt liv. Föreningsvärlden är fantastisk och jag passar på att tacka er alla som bidrar med er ideella tid i klubbar och organisationer. Våren 2016 gick jag preparandkursen för att bli exteriördomare men intresset för anatomi har alltid funnits, redan tidigt studerade jag hur både hundar och andra djur rörde sig och var uppbyggda.

Till vardags arbetar jag som förbundssekreterare på Sveriges hundungdom (Svenska kennelklubbens ungdomsorganisation). Jag bor tillsammans med min sambo och vi har en gemensam son på knappt 1,5 år. Jag ser med stor ödmjukhet och respekt framemot att få komma och döma era hundar. Jag hoppas vi kommer få en fin dag tillsammans, Vi ses i september!

Meny pil

Sandviken/Högbo - Info
Sandviken/Högbo - Anmälan
Sandviken/Högbo - PM
Sandviken/Högbo - Kontakt
Sandviken/Högbo - Utstplats
Sandviken/Högbo-Sponsorer
Sandviken/Högbo - Domare
Sandviken/Högbo - Boende

tom
tom

Svenska Leonbergerklubben
Kontakta SLBK »

Medlemsbutik »
Bli medlem »

För uppfödare
Avel »
Valphänvisning »
Hanhundslistan »
För besökare
Hitta valp »
Leonberger info »
Lokalombud »