Presentation – styrelsen

Pamela heter jag och är 43 år. Jag bor på en liten gård och har en utflugen dotter på 22 år. Där bor jag med mina fyra leonberger tjejer. Jag har de senaste åren arbetat som personlig assistent och har förmånen att kunna ha med mina hundar till jobbet. Jag arbetar 24-timmars pass och har inte alltid möjlighet att svara i telefon. Skicka gärna ett sms (eller mail) i så fall med vad det gäller så hör jag av mig.
Jag har tidigare arbetat för klubben, det började som lokalombud och därefter åtta år inom styrelsen. Påbörjar mitt fjärde år i styrelsen för Södra Älvsborgs Kennelklubb, varav de senaste året som sekreterare. För SÄKK är jag även certifierad handledare för Uppfödarutbildningen och för SKK är jag handledare för Uppfödarutbildningen på distans.
Jag heter Jan-Åke Oscarsson men kallas för Oscar. Har fyllt 59 år. Är gift med Susanne och har Kennel Shimani`s. Vi har 6 stycken leonberger för tillfället. Jag är uppväxt på landet utanför Kristianstad men har bott i Perstorp sedan 1998. Är nyvald ledamot. Vill tacka för förtroendet o hoppas att mina erfarenheter kan bidra till något positivt för klubben.
Jag heter Kristina Truedsson och bor med min man Dan och våra tre lejon (3 generationer) strax utanför Malmö i Lockarp. Har uppfödning i väldigt liten skala. Har haft två kullar med fyra års mellanrum under prefixet Laquettas. Jag ar haft leonberger sedan 2000.
Jag har ett förflutet som sekreterare i klubben under 4 års tid sedan tidigare, är även aktivitetsombud i Skåne sedan 10 år (jösses vad tiden går). Älskar vår ras och åker gärna på utställningar men går också på kurser med mina hundar av och till.
Jag tror och hoppas vi alla kan samverka och på så sätt få en starkare klubb.
Mitt namn är Maria Gustafsson och bor i Tärnsjö med min man och 4 barn. Jag har haft Leonberger sedan 1990, min första kull under kennelnamnet Mohinhis såg dagens ljus 1994. På gården bor just nu Leonberger, Dvärgpinscher, Tibetansk Mastiff och Eng Cocker Spaninel. Jag är född och uppvuxen i Stockholm, till Tärnsjö flyttade vi vintern -09.
Jag tackar för förtroendet att bli invald i styrelsen.
Maria heter jag, jag är lyckligt gift med Stefan och tillsammans har vi idag 4 Leonberger. Vi bor på ett ställe som liknar mer än känsla än en plats, därför är det lättast att skriva 2 mil norr om Ullared för då vet ni ju exakt 😉 . Intresset med våra hundar ser olika ut då våra hundar har lite olika behov, kroppsbyggnad och utseende.
Jag tränar och utför ID sök så ofta jag kan, vi åker på utomhusutställningar i lagom utsträckning. Jag har ett kennelnamn "Fairytroll's " men har av lite olika anledningar lagt aveln på is. Jag har en förhoppning om att det blir ett bra år för oss i styrelsen och som i sin tur kommer avspegla sig till er medlemmar. Jag delar tidigare uppfattning om att kommunikationen behöver stärkas gentemot er medlemmar och jag delar även idén om att stärka kommittéerna och på så vis fortsätta skapa en klubb för alla så långt det är möjligt.
Jenny Färjegård
Ingela Westphal
Anne-Marie Krigh
Linda Johansson