Aktiviteter

Här hittar du aktiviteter i ditt län för 2019

Julpromenad – Västra Götaland, Göteborg
14 december kl: 12.00

Våran sista gemensamma promenad i år.
Julpromenaden i Göteborg Lördagen 14/12 kl 12.00
Träffas vi på Lasse (kiosken) i Heden med våra fina hundar och tar en promenad bort till femman ( dom som vill går in i Femman )sedan stannar vi på Kronhusbodarna och äter våran medhavda fika sedan tillbaka till Heden. Tar gärna på er en tomteluva och något fint på era hundar så vi får lite julkänsla.
Välkomna Marita 0739-956606

Lördagen 19 Oktober – Västra Götaland

Kl 12.00 Träffas vi i vackra Guddehjälm Naturreservat och tar en härlig promenad på stigen som kan vara lite blöt på vissa ställen. Slingan är ca 4-5 km . ( ej lämpligt för barnvagn) Som vanligt tar vi med fika och vatten till hundarna . Glöm inte att ta med er solen
https://www.lansstyrelsen.se/vastra-gotaland/besok-och-upptack/naturreservat/guddehjalm.html

Välkomna Marita 0739956606

 

Lördag 7 september 2019

Hejsan alla 2 & 4 benta, hoppas ni har haft en skön sommar. Snart är det dags för en trevlig träff hemma hos Kerstin och Kenneth.
Lördagen 7/9 kl 12 är ni välkomna hem till oss i Vårgårda. Vi hade tänkt att vi ska testa lite viltspår. För Er som har gjort det kan jag lägga spår som får ligga några timmar maila mig så ordnar jag det. Om det är någon som vill testa och dra skrinda så går det bra. Vill ni enbart ta en promenad så är det självklart helt okej

Vårgårda djur och natur kommer och har försäljning av hundsaker, dom tar swish och kontant betalning. Familjen Sjöberg står för grillning och kaffe.
Om ni har så ta med sele och spårlina och mumsigt godis

Det är viktigt att vi vet hur många som kommer, så vi vet hur mycket mat vi ska inhandla. Skriv gärna i en kommentar hur många ni är .
Obs! Senast Torsdagen den 5/9 vill vi veta hur många vi blir.
Ps det kommer lite överraskningar också.
Hoppas vi blir många. Välkomna Kerstins mob – 0721811492
Mailadress: kenneth_sjoberg@telia.com

 

Söndagen 16 Juni kl 12.00

…ska vi köra en skojtävling typ femkamp hemma hos mig i Kareby.
vem vet det kanske blir lite priser till samtliga som vill utmana sig själv och sin hund med lite bus. Vi kommer att starta grillen så ta gärna med er det ni vill grilla och mycket gott godis till era hundar.
Ann-Sofie kommer att hjälpa till denna dagen .

Välkomna – Ann-Sofie – Marita 0739956606