Omplaceringar

Här kan du hitta hundar som söker nytt kärleksfullt hem

___________________________________________________________________________

2020-09-14

Namn: Limeblossom Beautiful Blubell
Kön: Tik
Född: 2019-06-17
Reg nr:  SE 42010/2019

Mor: Knockando´s XO De Luze fine
Far: SE JV Se Uch Amor-Ikarus Leo Vom Jerichower Land

Uppfödare: Kennel Limeblossom, Denise och Susanne Lindblom

Vilda är född i juni 2019 och har massvis med kärlek att ge sin familj.  

Vilda omplaceras då hennes familjeförhållanden har förändrats och eftersom hennes behov är något speciella kommer det ej att fungera för henne att bo kvar hos dem. Hon är nämligen reserverad mot främmande. Vilda är väldigt lojal mot sin familj medan andra kan vara läskiga och potentiella faror. 

 

Vi tror att hon skulle behöva komma ut och bo på landet där det vardagliga livet inte innebär en massa okända människor runt omkring tomten/huset. 

Hon har som försvarsmekanism att skälla mot människor som hon tycker beter sig konstigt eller som kommer rakt emot henne. Att ta hem besök kan därför vara lite bökigt då hon kan skälla på dem innan hon vant sig vid deras närvaro. Detta är något man kommer få jobba på med henne.  

 

Är hon däremot ute i sällskap i stora grupper med hundar och människor så “glömmer” hon bort sig och kan hälsa och bli klappad av folk utan några tydliga reservationer.  

Hon fungerar även bra på promenader med en annan hund, men man måste vara med ibland och stötta vid möten med människor som skulle kunna anses vara obehagliga.  

 

Eftersom hon gärna tyr sig till andra hundar och känner trygghet där vill vi gärna att man har en till hund hemma som sällskap som visar henne rätt väg. 

 

I övrigt är hon en livlig, busig 1-åring som har massa hyss för sig. Hon är väldigt kelig och kärleksfull och sover gärna i sängen och myser i soffan framför Tv:n om hon får. Hon har med tidigare ägare gått en del kurser och hon söker gärna kontakt på promenader och inne och är väldigt lyhörd. Vi tror därför att med rätt förutsättningar kan denna donna bli en underbar följeslagare.  

 

Kontakta gärna Susanne eller Denise för mer information på kennel.limeblossom@gmail.com 

Denise 070-9521635 

Susanne 070-2810794