Nyheter

Ändrad inbetalningsrutin till University of Bern (LPN1, LPN2 LPPN3, LEMP)

Tillsammans med mina bästa önskningar om ett hälsosamt och lyckligt 2021 vill jag informera om ett problem som uppstått.

Tyvärr har vårt tidigare bankkonto annullerats av universitetets administration den 31 dec 2020. Från och med nu kommer vi att skicka enskilda fakturor till uppfödarna via e-post med nya betalaningsuppgifter och referenser så att Universitet kan härleda varje betalning. Detta kommer att ta några dagar till på grund av administrativa skäl och detta kommer att fördröja arbetsflödet. Med andra ord, från och med nu så går det ej att förskottsbetala och bara ange ett tidigare provresultat (LB nummer) som referens. Vi ber om ursäkt för besväret.
Mvh
Cord

 

_____________________________

University of Bern

Vetsuisse faculty

Institute of Genetics

 

Cord Drögemüller

Professor

 

Bremgartenstr. 109a

CH-3001 Bern

Tel. +41 (0)31 631 25 29

cord.droegemueller@vetsuisse.unibe.ch

http://www.genetics.unibe.ch

https://orcid.org/0000-0001-9773-522X