Nyheter

Leonbergernytt-medlemstidning

Redaktioner önskar få in bilder till tidningen. Vi sparar gärna bilder för framtiden så vi har ett arkiv att ta ifrån. Kom ihåg att skriva vad hunden kallas och vem fotografen är. Bilderna kan komma att beskäras och även användas för andra ändamål inom SLBK. Maila in dina originalbilder till lbnytt@live.se

Vi ser gärna att fler leonbergerägare skriver till tidningen. Just nu söker vi bl.a någon som kan tänka sig att skriva stafettpinnen och sen skicka vidare den till någon annan leonbergerägare. Har du tidningar sen tidigare så kan du kika där vad tidigare stafettpinnar innehållit. Skriv om livet med leonberger, hur det startade, vad ni gör tillsammans m.m

Jobbar du med hund? Kanske eget ”hund”-företag. Har du något matnyttigt att dela med dig av till andra medlemmar? Skriv gärna och berätta!

Redaktör Pamela Abrahamsson lbnytt@live.se